Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

Assalamualaikum

entry tah ke berapa tuk tarik 23th April 2011 nih..
weehuu~
Lantok ler,wa munya blog wa munya suka suka hati maw post belapa byk entry pon :P

klik sini utk join segmen abg beng beng boom nih
Sha sgt excited lantas melompat2 lalu terkinja2 bila tahu abg beng buat segmen baru..
Tapi agak kelewatan sbb da 4 ptg 23hb April br taw..
Segemen ttup 12 am..
Fuhh~
Sempat agyh tak asenye??
Bersama segmen abg beng ada bagi beberapa soalan mudah yang berbunyi..



Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog?

Payah den nak mnjwab nih,tapi sebab abg beng punya segmen yang sha dok ske sgt nk join jawab jugak la..hehe.. Sha ni dok gila nak buat blog masa zaman2 Irine Nadia Marcello masuk magazine Yezz! dulu..
Masa toh semangat nak buat blog bagai orang buta kehilangan tongkat la..
Hari2 dok angan2 nak buat blog..tapi tak reti..
wawa (tak celik IT agyh masa toh)Tapi lastly berjaya juga buat blog pada tanggal 31Ogos 2010.. Hari kemerdekaan toh!!Merdeka! Merdeka! Uargh tetba!

Siapakah sumber inspirasi anda ?

Sumber inspirasi? Hmmm,sudah tentu lah abg beng yang mempunyai lemak serta babat di merata badan tu..Wawa! sadis kemain..ampon abg beng jgn mara2 t cepat tua da tak tough lg mcm malik nor! :P
(kemain mengampu agyh kaw sha) taktak..siyesly abg beng ni mmg pujangga hati ceq..
Uihh~ bukan sha tangkap cintan dgn dia! taktak.sha cuma jdkn dia anspirasi sha tuk trus berblog..
blogger lain yg sha sllu contohi n ikuti sudah tentu lah  Irine Nadia Marcello. tp ghase cm da kurang.sbb dia da jarang berblog.. skang ni sha ajin follow perkmbgn si cntik manis Yuyu Zulaikha.. Dorg mmg best n akan jd inspirasi sha smp bila2 la! Fuhh~ kemain pnjg jwapan sha bg nih..  mahu terjojol lantas berpeluh2 abg beng nk bce entry sha..hehe ^^

p/s : Jom serbu segmen terbaru abg beng selagi masa masih mengizinkan..wehuuuuuuu~ mahu lekas2 bagi link at beliau sejurus mempublish entry ini ^__^

16 comments:

  1. sama sama org pon beria giler nak buat belog sbb irine ^^

    ReplyDelete
  2. tu la kn nisa..irine gempak sgt!
    tp now dy da kurg berblog..pasan tak?

    ReplyDelete
  3. mambang datang singgah2 nk follow kemana saja tuan rumah ni pegi..hehehe...nnti datang follow mambang balik ye :) macehhhh....

    http://violencexx.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. PASAN GILER LAA. LAGI2 DAH DEKAT NAK
    TUNANG NI. LAGI LA DIA TAK UPDATE
    BELOG T_T

    ReplyDelete
  5. hye.nice belog.feel free to follow me back.=)

    ReplyDelete
  6. ziarah dari segmen..kite same2 baru.. jom tgk sy punye pulak.. :)

    http://thesyafiqmokhtar.blogspot.com/2011/04/segmen-awok-blogger-baru-yer.html

    ReplyDelete
  7. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. singgah c ney...:)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  9. singgah dr blog bro ben..^^

    salam perkenalan..amni folo sinii...

    jemputlaa ke blog..
    http://limelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. hai...

    salam perkenalan..

    datang menjengah sahabat seangkatan

    (^.^)

    ReplyDelete
  11. Lulu singgah untuk up trafik blog ni....selamat pagi!!

    ReplyDelete
  12. salam singgah n follow sini!
    Mas dtg intai2 sape sumber inspirasi awak!

    ReplyDelete
  13. salam..kita satu groupla..hehe-)

    http://www.benashaari.com/2011/04/awok-blogger-baru-ek-8-blog-pilihan.html

    ReplyDelete
  14. singgh dr blog abg ben..salam perkenalan...buat la kunjngn balas..hee~~

    http://zonesaye.blogspot.com/

    ReplyDelete