Saturday, July 2, 2011

Happy Saturday!

Assalamualaikum


Selamat pagi rakan taulan.
Ouh yeay~
Yuk bangkit kadar dua tiga minit lalu bergelek gelek ke kiri kanan bagi menegakkan otot otot yang dah kelepet kelepet macam baju tak bersentuh selama doploah taon dalam almari.

Dengan penuh kebanggan lagi bersuka ria,sha sudah pun sampai di kampung halaman tercinta di jay bee.
Yeayyy!! Aku hado,kaw hado?
hehehe :P

Sampai sampai je,mama dah siapkan lauk yang sha dah tak makan selama 99hari 78jam 89min 6saat.
ok propa jer -.-'
macam la at segamat tade kan? ada,tapi 4 sure mmg la tak sama dengan air tangan ibu tercinta kan? 

ihsan pakcik gugel.Ayam masak kurma.Nyum nyum ^^

then pagi pagi tadi mama dah buat nasi lemak yang power tak hengat..
Kalau boleh nak tambah sampai 7 8 pinggan.
*bertambah balik la berat badan yang kononnya dah kurus nih*

Tapi masa nak makan dah baca doa,jadi nafsu makan tu masih terkawal lagi. Hehe.

ihsan pakcik gugel juga.. nasi lemak yang memang power..! Marvelous!

Dah dah nak update dengan kadar segera sebab munasabab nak jadi suri rumah tangga merangkap bakal bakal bini masa depan yang mithali.


Jemput datang dua blog yang kerap sha kunjungi :
AwieKashi 
aQimie Ceplos


Tenkiu bace ^^

3 comments:

  1. AwieKashi : mmg tak dapek la :P
    nak mkn sorang sorang sampai kembong.
    nyum nyum :D

    ReplyDelete