Friday, July 15, 2011

Jumaat yang kelam klibut!

Assalamualaikum

Selamat pagi rakan serta sahabat andai.
Tajuk entry nak emo je kan :P

Memang tengah emo kemain ketika hupdate entry nih..
*tapi still dapat dikawal sebab munasabab dapat hupdate entry secara percuma di lab kampus *
Wink wink ^^

Pagi pagi lagi dengan penuh konpiden juga semangat jiwa raga pegi kelas dengan berselipar flat..
Even bukan heels,tah macam mana jalan dengan keadaan yang eksaitedd tu boleh pulak terpeleot tengah tengah ramai orang tuh..
Kendian jatuh dengan penuh bergaya kat badan satu perempuan penyelamat ketika naik tangga..
Kalau la dia takde time tu mesti mahu patah gigi 36 batang secara serentak -.-'
Mujur dia terkejut tapi tak memberi tamparan 120 km/j..
Terima kasih wahai saudari.

Alhamdulillah semuanya masih oke..

p/s : debar dihati masih terasa,terkejut punya pasal..

Tenkiu bace ^^

4 comments:

  1. hahaha~ lawak3.. nasib ada org sambut.. kalau x, masok ambulance lar~ ngaaahaha~

    ReplyDelete
  2. if patah gigi tidak buat la baru....=)

    ReplyDelete
  3. Nan : hahaha! tak baik betoih na!

    ReplyDelete
  4. hahaha..ingt gigi ni macam masak air ekk :P

    ReplyDelete